caenfrdeitptrues

Santa Cristina d’Aro s’omple de gospel amb diversos concerts, tallers i assajos

Santa Cristina d'Aro s'a omplert a els darrers dies de música gospel con los concerts, tallers i assajos programats dins de de la tercera edició de la Vall d'Aro Gospel Festival, que organitza l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Santa Cristina amb la col • laboració de la coral Gospel d'Aro. La novetat d'AQUESTA tercera edició ha Estat Obrir AQUEST estil musical d'origen religiós original dels afroamericans dels Estats Units ALS infants. Però no és podin oblidar a els tallers de veu i moviment, a càrrec d'Erwyn Seerutton i de Mercè Martínez respectivament, i els Actuacions de les corals Essència de Gospel de Vilafranca del Penedès i Palamós Gospel Choir.

Com en les edicions anteriors, la coral local Gospel d'Aro ha obert el festival amb 1 assaig obert el pasado dijous. Però el Moment culminant va ser divendres amb el taller "Gospel for Kids" i el posterior concert amb Gospel d'Aro a la plaça mossèn Baldiri Reixac, que va ser tot 1 Èxit. Dissabte la programació va continuar amb el taller d'Seerutton i, a la nit, concert amb Les dues 'entitats convidades. El Festival és va cloure Ahir amb el taller de l'Actriu Mercè Martínez i 1 dinar de germanor de Tots els participants.

gospelkids01gospelkids02gospelkids03gospelkids033gospelkids04gospelkids05gospelkids06tallererwynseerutton01tallererwynseerutton02

 

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament