caenfrdeitptrues

Els nou membres de l’equip govern de Santa Cristina tindran dedicació parcial

Els nou membres de l’equip de govern de Santa Cristina d’Aro ( 6 d’ERC i 3 de JxCat) exerciran el seu càrrec electe amb dedicació parcial, segons la proposta aprovada pel ple reunit ahir a la nit, el primer del nou mandat. L’alcaldessa, Lourdes Fuentes (ERC), tindrà una dedicació parcial de 30 hores setmanals, percebent una retribució de 1.800 euros bruts mensuals. I els vuit regidors tindran una dedicació parcial de 25 hores, amb una retribució de 1.300 euros bruts al mes. Amb la dedicació parcial, els membres del govern no podran rebre cap altre tipus de remuneració per a assistència a òrgans de govern i/o col·legiats. Per la seva banda, els quatre regidors de l’oposició tindran una retribució per assistència als plenaris municipals, que es faran, a partir d’ara, el darrer dimarts de cada mes. La remuneració per assistir als plens és de 250 euros.

D’altra banda, també es va acordar la dotació econòmica mensual per als cinc grups municipals als efectes de la seva actuació corporativa, que es concreta en 350 euros bruts. A més, es van constituir tres comissions informatives per dictaminar sobre els assumptes abans del ple. També canvia de dia i hora la junta de govern, que, a partir d’ara, es faran els dimarts a les 8 del matí. La junta de govern la integra l’alcaldessa i els quatre tinents d’alcalde, Josep Xifra, Jaume Quintana, Imma Martí i Sílvia Fonoll. Al mateix temps, a més del repartiment de les àrees, d’acord amb el pacte de govern, es va decidir el nomenament dels representants electes als òrgans col·legiats d’ens supramunicipals.

En aquestes darreres eleccions, les dues formacions, ERC i JxCat, han millorat els seus resultats en vots i regidors; així, mentre ERC ha passat de 4 a 6 regidors, JxCat (abans CiU), ha passat de 2 a 3. Amb l’acord municipal, el nou govern cristinenc passa a tenir la majoria absoluta, ja que té 9 dels 13 regidors del consistori. La resta de formacions sorgides de les darreres eleccions, tres, passen a formar part de l’oposició. En concret, Guanyarem Santa Cristina des del Carrer, amb Sònia Pujol i Xavier Figueras, el PSC, amb Narcís Palahí, i Ciutadans (Cs), amb Vito Vicente García.

plejuliol01

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament