caenfrdeitptrues

Homenatge a Paco de Lucia a Santa Cristina d’Aro, dins del Festival de Guitarra de Girona

Pedro Navarro Duo, format pels guitarristes Pedro Navarro i Juan Herrera, homenatjarà a Paco de Lucia en un concert que es farà el 20 de juliol, a les 21 hores, a l’església parroquial de Santa Cristina d’Aro. El concert, on s’interpretaran peces de referència de Paco de Lucia, com “Entre dos aguas” o “Plazuela”, forma part del programa del XVI Festival de Guitarra Girona-Costa Brava. El programa del Festival, que comença demà dimecres i es clourà el 14 de setembre, aplega un total de 23 concerts. La majoria d’ells, 13, es faran a diversos escenaris de Girona, mentre la resta, a part del de Santa Cristina, es faran a Castell-Platja d’Aro, Palamós, l’Escala, Llançà i Mollet de Peralada.

El Festival de Guitarra Girona-Costa Brava presenta la seva setzena edició on la protagonista es la música feta exclusivament per a l’instrument més popular i versàtil del món: la guitarra. Com sempre, una programació eclèctica, dominada per la música clàssica de tots els temps, de la medieval a la contemporània, amb dosis de jazz, blues, flamenc i música popular d'arreu. El festival s’obrirà i es tancarà a la ciutat de Girona, en els dos casos, amb concerts gratuïts a la plaça Catalunya i la plaça Pou Rodo, respectivament. Durant tots aquests anys s’han programat guitarristes procedents dels cinc continents que han compartit cartell amb músics catalans i gironins, amb predomini dels valors emergents d’aquest instrument musical.

Amb l’objectiu primordial d’arribar a tots els públics s’ofereixen entrades a preus reduïts i concerts gratuïts per acostar la millor música a tothom. A més es poden aconseguir invitacions als establiments convidats o a traves dels sortejos a les xarxes socials. Comprant entrades es poden gaudir de descomptes o promocions als establiments col·laboradors.

Llegir més: www.festivalguitarragirona.es

pedronavarro

 

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament