caenfrdeitptrues

El Festival de Gospel de Santa Cristina celebra la tercera edició obrint-se als infants

El III Vall d’Aro Gospel Festival de Santa Cristina d’Aro, que se celebrarà del 4 al 7 de juliol, ha decidit obrir-se als infants. D’aquesta manera, el divendres 5 de juliol s’han programat un taller i un concert, que tindran lloc, ambdós a la plaça mossèn Baldiri Reixac. A més, dins de la programació del festival, que organitza l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina amb la col·laboració de la coral Gospel d’Aro, cal destacar les masterclass de veu i moviment, a càrrec d’Erwyn Seerutton i de Mercè Martínez respectivament, i les actuacions de les corals Essència de Gospel de Vilafranca del Penedès i Palamós Gospel Choir.

El taller “Gospel for kids” començarà a partir de les 19,30 hores. I seguidament, a dues hores més tard, hi haurà el concert dels infants amb la coral Gospel d’Aro. La coral, creada el 2011 i sota la direcció de Davit Bayés, serà l’encarregada d’inaugurar el Festival, dijous, amb un assaig obert, a les 21 hores, a l’Espai Ridaura. En l’assaig, el públic podrà conèixer una mica millor aquest tipus de música, amb la possibilitat d’acabar formant part del grup.

Dissabte, Erwyn Seerutton oferirà, al matí i a la tarda, un taller de gospel a l’Espai Ridaura. A més, a les 21,30 hores, Seerutton i les dues corals convidades oferiran un concert al mateix espai municipal. Seerutton és director musical, cantant i compositor. En la seva vessant pedagògica, ha col·laborat com a professor de gospel a l’escola Superior de Música de Catalunya i imparteix tallers intensius de gospel a entitats i grups. És director i fundador del Cor de Gospel Sant Cugat, director del grup vocal Zetzània i director musical del grup vocal Erwyn Seerutton’s Ensemble. El Festival es clourà diumenge al matí amb un taller de moviment, a càrrec de Mercè Martínez, i a les 14 hores, el dinar de germanor.

gospelcartell00

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament