caenfrdeitptrues

Santa Cristina programa 14 rutes guiades de senderisme per aquest segon semestre de l’any

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, a través de l’àrea de Cultura i Patrimoni i l’Oficina de Turisme, programa 14 rutes guiades de senderisme per conèixer el patrimoni natural i cultural del municipi al llarg d’aquest segon semestre de l’any. Des de l’Ajuntament es recorda que totes les rutes són gratuïtes, si bé és imprescindible fer reserva prèvia, ja que es preveu per a grups reduïts a 25 persones. A més, es recorda de la necessitat d’anar ben equipat, proposant un material obligatori (calçat de muntanya, aigua, telèfon...) i un altre d’aconsellable (roba protectora de vent o pluja, bastons, crema solar, gorra, ulleres). En cadascuna de les rutes de senderisme, s’exposa la seva dificultat: experts, adults, famílies, nens majors de 7 anys... La primera ruta, prevista per al 14 de juliol, serà la sortida a Pedralta i torrent dels Molinets. I la darrera, el 15 de desembre, “Seguint el riu Baldiri”.

El mes de juliol, el dia 20, també es farà la sortida al puig de les Teules. Durant el mes d’agost, hi ha dues sortides més: la IV nocturna al Castell de Solius, el dia 3, i les fonts de Salenys, el dia 18. I el mes de setembre, dos més: “Els gegants del bosc”, el dia 8, a Romanyà de la Selva, i la pujada al Montclar per el Mamut, el 29. El mes d’octubre se n’han programat tres: “Descoberta del jaciment iber de la Plana Basarda”, dia 6; “De Rosamar a l’Ardenya”, dia 13, i “Ruta al castell de Solius, el 27.

Durant el mes de novembre s’han programat tres sortides més. La primera, el dia 1, a Les fonts de Salenys; la segona, el dia 10, a puig Montclar i Carcaixells, i el dia 24, “Les coves de les Gavarres”. Finalment, el mes de desembre, a part de la del riu Baldiri que tancarà la temporada, abans, el dia 1, s’ha programat la pujada a Pedralta.

senderisme cataleg00senderisme cataleg01

 

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament