caenfrdeitptrues

Reconeixement públic de l’area d’Esports de Santa Cristina d’Aro a dos joves motoristes

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro va organitzar ahir a la tarda un acte de reconeixement públic a dos joves motoristes del municipi, Víctor Puig i Gerard Congost, que han aconseguit el subcampionat i campionat, respectivament, del campionat d’Espanya en la seva modalitat i categoria. “Víctor i Gerard sou un exemple per les noves generacions, des de ben petits heu estimat el vostre esport i amb constància i disciplina als entrenaments i a les competicions heu aconseguit forjar un gran currículum esportiu”, va manifestar el regidor d’Esports, Xavier Figueras, que va recordar que des de l’Ajuntament s’ha mirat, com amb molts altres esportistes, d’ajudar-los per aconseguir les seves fites esportistes.

Víctor Puig Cumí

Nascut l’any 2005.

De tots aquests anys de carrera esportiva, podem destacar:

L’any 2013,va quedar 3r al campionat de Catalunya i 6è d’Espanya de la categoria 50cc.

L’any 2014campió d’Espanya de 50cc, aquell any no va completar moltes de les proves al campionat de Catalunya i va quedar lluny de les primeres posicions.

L’any 20155è classificat del campionat de Catalunya de 65cc, campionat que va guanyar l’any següent el 2016, on aconseguí la 4a posició del campionat d’Espanya també de 65cc

L’any 2017sent el primer any a la categoria, va realitzar una temporada a destacar 3r classificat del campionat de Catalunya de 85cc i 13a posició del campionat d’Espanya, tot i no disputar alguna de les proves.

L’any 2018va consolidar-se en les primeres posicions. Va aconseguir una segona posició al campionat de Catalunya i una meritòria quarta posició al campionat d’Espanya de la categoria 85cc.

En aquest 2019 destacar a falta de la final a Locket que va en 5a posició al Campionat d’Europa. Però el que ens porta realment aquí és el subcampionat del campionat d’Espanya de la categoria 85cc.

Gerard Congost Aguilera

Nascut l’any 2003.

L’any 2006, amb tres anys ja va muntar una KTM adeventure que un any més tard va utilitzar per participar en la seva primera cursa a Vallgorguina.

De tots aquests anys de carrera esportiva, podem destacar:

L’any 2010 es va proclamar campió de Catalunya de la categoria 50cc.

L’any 2014 subcampió d’Espanya de 65cc, que ja va fer el salt competint a Bèlgica i quedant com a millor pilot europeu i 6è del món de la categoria júnior.

L’any 2016 va revalidar el campionat de Catalunya de 85cc, quart d’Espanya i molt a prop d’entrar en el TOP10 del campionat d’Europa

L’any 2017 va realitzar una temporada excepcional. Campió d’Espanya de 85cc i 14a posició del campionat del Món diputat a Estònia.

L’any 2018 una inoportuna lesió i posterior intervenció quirúrgica li va impedir competir amb els millors, però la força i la tenacitat d’aquest campió li ha permès conquistar el campionat d’Espanya de la categoria 125cc l’any 2019.

 2esportistes012esportistes02

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament