caenfrdeitptrues

Quatre escriptors amb DO Empordà, divendres a la biblioteca de Santa Cristina d’Aro

Els escriptors Joan Gasull, Miquel Martín, Pere Maruny i Joaquim Pijoan vindran divendres, a les 19 hores, a la biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro per parlar de les seves novel·les i de literatura. L’esdeveniment cultural, que tindrà lloc al pati de l’equipament municipal, s’inclou en l’acte “Llegir Empordanet”, que organitzen Biblioteques del Baix Empordà dins de “Lletres i vins”, on es combinen l’escriptura amb els vins de l’Empordà i forma part del cicle Biblioteques amb DO de Catalunya.

A més, integrants de l’Associació de dones de Santa Cristina Ermessenda faran lectures de fragments de les obres dels quatre escriptors. Abans, però, hi haurà el tast de vins Do Empordà. I, per acabar la trobada, música en directe amb Back to you: Covers de clàssics del Soul, Blues, Rock, Pop dels 60's, 70's, 80's, 90's, interpretats per Marta Rosés i Nacho Alonso. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom.

Divendres passat, impulsada per la biblioteca cristinenca dins també de “Lletres i vins”, una vintena de veïns de Santa Cristina d’Aro van participar en un taller de pintura amb vi. L’activitat cultural, que va anar a càrrec de Marta Arañó, es va concretar en pintar amb un vi negre de la Cooperativa de Garriguella. Abans, els participants al taller, majoritàriament dones, van poder degustar aquest vi jove, com també, posteriorment, un vi blanc del celler Mas Oller de Torrent. Arañó va explicar algunes singularitats de pintar amb vi, recordant que cada varietat presenta una pigmentació diferent, com també si té alcohol o no. Seguidament, vàrem comptar amb una sessió molt especial  de contes per adults de vins i mots amb David Vilà, que va aplegar més gent. Per acabar, una trentena de persones,  va gaudir de l’exposició  “Vimart” comentades per la mateixa Marta Arañó. La mostra es pot veure a la mateixa biblioteca fins al 8 de juliol.

llegirempordanet0

llegirempordanet

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament