caenfrdeitptrues

La colla jove Percunautes de Santa Cristina obre la temporada actuant a la festa de Llagostera

La Colla Jove Percunautes de Santa Cristina d’Aro va obrir aquest cap de setmana la temporada d’actuacions a Llagostera. En concret, el dissabte passat, dia 8, va actuar a la festa major del municipi veí, acompanyant a la Cuca Feliua i diverses colles geganteres pels carrers de la vila. La cercavila, envoltada de nens i nenes, va iniciar-se al Parc de l'Estació i va concloure a la Plaça del Castell amb un sopar popular.

Al llarg de l’estiu, la colla de percussió, integrada per joves de 12 a 16 anys, té previst realitzar diverses actuacions a Santa Cristina i a d'altres municipis gironins. Així, té previst participar a la VIII Timbalada Ganxona de Sant Feliu de Guíxols (6 de juliol), a la Festa Major del Pont Major de Girona (19 de juliol) i a la Cercavila de la Festa Major de Santa Cristina d'Aro (22 de juliol).

La colla cristinenca, que també surt per la rua de Reis Mags i el Carnaval del municipi, assaja de forma setmanal, cada divendres a la tarda a la Zona Jove. Actualment, la banda compta amb timbals, caixes, goliats i surdos propis, logotip distintiu i roba per a les actuacions. L’àrea de Joventut, que ha assumit les despeses del material, està disposar a seguir ampliant el material i a gestionar les futures actuacions.

percunautesllagostera00percunautesllagostera01percunautesllagostera02

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament