caenfrdeitptrues

430 comensals degusten més de 3000 tastets en la XXVII Mostra de Cuina Casolana de Santa Cristina

Un total de 430 persones van degustar dissabte a la nit els més de 3000 tastets de les 51 creacions culinàries (34 plats i 17 postres) que van elaborar els cuiners i cuineres no professionals de Santa Cristina d’Aro i rodalies dins de la Mostra de Cuina Casolana, que es va fer al pavelló municipal d’Esports de la població. La mostra, que arribava a la XXVII edició, està considerada la festa gastronòmica de la Vall d’Aro.

Els comensals, dins un bon ambient, va poder gaudir des d’uns cargols mar i muntanya a una crema de formatge de cabra amb cherrys ecològics a l’aroma de l’alfàbrega, un pastisset de carbassó i formatge de cabra o peus de porc amb gambes. I dins de les postres, pinono de cafè, tiramisú de xocolata o trufes de xocolata blanca amb gerds. Els tastets s’adquirien a les taules de presentació amb els tiquets que s’havien adquirit prèviament, tant d’adults com infantils. L’entrada general donava dret a sis tiquets (4 plats i 2 postres), que valien 12 euros (11 si s’adquirien anticipadament). Al final de la mostra, l’organitzadora de l’acte, l’àrea de Festes de l’Ajuntament, va sortejar un pastís que va regalar la cuinera Claudia de León.

tastets01

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament