caenfrdeitptrues

El col·lectiu Vibra fa demà una “performance” a Romanyà, dins del festival “Art i Gavarres”

El col·lectiu Vibra, integrat per dones artistes de l’Alt Empordà, farà demà dissabte, a les 13 hores, una “performance” a l’entorn del dolmen de la Cova d’en Daina, a Romanyà de la Selva de Santa Cristina d’Aro, dins dels actes programats en el II Festival Internacional Art i Gavarres. L’activitat, anomenat “Fils de pedra”, és de lliure accés. Vibra, creada el 2013, està formada per Mònica Campdepadrós, Elena Casadevall, Juliette Murphy, Rosa Pascual, Esther Pi i Petra Vlasman. Abans, a les 11 hores, hi haurà una altra intervenció artística, a càrrec de l’escriptora i videoartista ganxona Ester Xargay, al voltant de la font de Panedes, que fa de terme entre Santa Cristina d’Aro i Llagostera.

Les dues activitats complementen les dues intervencions artístiques que s’han fet a Romanyà i que es poden veure fins al 24 de juny. Les dues obres, realitzades amb materials naturals i efímers, han anat a càrrec d’Ariane Patout i René Müller, a l’era de can Güitó, i de Pedro Marzorati i Carole Pierlovisi, a l’entorn del dolmen de la Cova d’en Daina. Les dues intervencions es van inaugurar el passat dissabte 6 d’abril, paral·lelament a 15 creacions artístiques més realitzades per 30 artistes als municipis de Girona. Llambilles, Quart, Cassà de la Selva i Llagostera.

El Festival Art i Gavarres, que relaciona art i natura i ajuda a donar a conèixer el massís de les Gavarres, és una iniciativa organitzada pel Consorci de les Gavarres, Ajuntament de Girona, Diputació de Girona i Bòlit, Centre d’Art Contemporani. A més, compta amb el suport dels ajuntaments de Santa Cristina d’Aro, Cassà de la Selva, Llagostera, Llambilles i Quart, de la Generalitat, de Vies Verdes i d’ Obra Social “La Caixa”.

vibra02

esterxargay01

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament