caenfrdeitptrues

El Banc dels Aliments i el Local de Joves de Santa Cristina aniran reubicats a un local més cèntric

El Banc dels Aliments i el Local de Joves de Santa Cristina d’Aro seran reubicats en un nou espai més cèntric de la població que s’està adequant actualment. En concret al número 18 de la travessia Camp d’en Bach. El nou espai, que fa uns 240 metres quadrats, destinarà al Local de Joves uns 150, mentre al Banc d’Aliments, uns 90, els quals tindran ambdós accessos independents. el Banc dels Aliments ocupa actualment una part del tercer edifici de Serveis, mentre el Local de Joves, es troba a la planta pis del pavelló municipal d’Esports.

L’adequació del nou edifici l’executa l’empresa OSG Serveis Grup, segons ha acordat la junta de govern cristinenc per un import de 142.611 euros, quan el seu preu de sortida era de 165.813 euros. L’actuació, que preveu que duri un mes, consisteix en una reforma interior per adequar-la als dos nous serveis, però sense tocar l’estructura ni els paràmetres urbanístics de l’edifici. La Fundació Obra Social la Caixa ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció de 4.000 euros per a la reforma.

El Banc dels Aliments, que funciona al municipi des del 2005, comptarà amb dos espais ben diferenciats. Per un costat un magatzem per guardar els aliments en palets dipositats en estanteries. Per l’altre, un espai de botiga per als beneficiaris. A més hi haurà un mostrador per fer el recompte d’aliments i una petita sala d’espera. El Local dels Joves, destacarà per la creació de tres sales, una de formació, una d’informàtica i una darrera polivalent, que serà la més gran,. A més, hi haurà un despatx, un lavabo i un magatzem.

2019alimentsijoves012019alimentsijoves02

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament