caenfrdeitptrues

Santa Cristina d’Aro enceta aquest dissabte les activitats de Nadal

Una sèrie de tallers i una bola de Nadal gegant són les activitats que encetaran aquest dissabte, a partir de les 16,30 hores, a la plaça mossèn Baldiri Reixac el programa d’actes de Nadal de Santa Cristina d’Aro adreçats als més petits. Hi haurà

tallers de bastons de tió, de reis de pessebre i de joguina de Nadal, a més de l’arbre dels desitjos i una gran bola de Nadal, que és la gran novetat d’aquest any, on els infants podran entrar-hi a dins i gaudir durant una bona estona. A part dels tallers hi ha previst, a les 17,30 hores, una cantada de nadales a càrrec de l’Escola Municipal de Música (coral Cristalls, combo de jazz i grup de cambra). Posteriorment, hi haurà el sorteig de 4 lots de Nadal. El benefici íntegre del sorteig es destinarà a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la investigació contra el càncer. La diada festiva es clourà amb una xocolatada popular, que ofereix de manera gratuïta l’Ajuntament.

A part del sorteig dels 4 lots, Santa Cristina programa més activitats amb el mateix objectiu solidari. El mateix dissabte, amb la Marató de l’Ardenya, que organitza Matxacuca, és destinarà 1 euro de cada inscripció. El Club Patí Santa Cristina fa un sorteig amb el mateix fi el divendres 14. L’Associació de Dones de Santa Cristina Ermessenda organitza una caminada el dissabte 15. I l’escola Pedralta organitza el 19 de desembre el Festival de Nadal, destinant tota la recaptació de l’entrada també a La Marató.

Dins el programa nadalenc, el dilluns 24 hi haurà el cagatió infantil, que tindrà lloc a les 12,30 hores a la plaça mossèn Baldiri Reixac. I del 27 al 29 de desembre, el pavelló municipal d’Esports albergarà un nou any el Parc Infantil de Nadal, amb un munt d’atraccions inflables i activitats de lleure per a petits i joves. L’horari del parc serà cadascun dels tres dies de les 16 a les 20,30 hores. L’entrada és gratuïta.

Més informació de totes les activitats del Nadal 2018-2019 a: https://santacristina.cat/el-municipi/viu-el-nadal-a-santa-cristina.html

nadaltallers02nadal tallers

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament