caenfrdeitptrues

Premi de 1000 euros per comprar als establiments de Santa Cristina al desembre

Comprar als establiments de Santa Cristina d’Aro al llarg de tot aquest mes de desembre pot comportar guanyar un premi de 1.000 euros. El premi es sortejarà en el marc de la campanya la Grossa de Nadal, que ha impulsat novament l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. La campanya, que complementa la que ja s’està realitzant amb les parades del mercat setmanal, Nadal al Mercat, i que compta amb dues paneres valorades en 250 euros cadascuna, formen part de la iniciativa municipal d’incentivar les compres de les festes de Nadal al municipi.

A la Grossa de Nadal, els comerciants, com poden ser fleques i pastisseries, perruqueries, tallers cotxes i motos, estètiques, farmàcia, peixateria, ferreteria, dentistes o fruiteries, donaran butlletes amb les compres d’aquest mes de desembre. La butlleta guanyadora del premi de 1.000 euros en compres serà la que les seves 4 xifres coincideixen amb els quatre últims números del sorteig de la Grossa de Nadal de Catalunya del 31 de desembre.

Per contra, a la campanya Nadal al Mercat, les persones paradistes també donaran butlletes de participació. I el dissabte 22 de desembre, a dos quarts d’una del migdia a la mateixa plaça, es sortejaran les dues paneres entre totes les butlletes. Abans i després del sorteig hi haurà jocs gegants infantils.

Per més informació de les dues campanyes nadalenques, poden visitar el web https://www.santacristina.cat/

campanyesnadal201805

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament