caenfrdeitptrues

Crida popular per fer de figurants a la Rua de Reis de Santa Cristina d’Aro

L'àrea de Festes de l’Ajuntament de Santa Cristina d'Aro fa una crida popular per aconseguir persones voluntàries per desfilar com a figurants a la Rua de Reis del proper dia 5 de gener de 2018. Les persones interessades, que podran desfilar, segons l’edat, de portadors de torxes, cap-grossos, soldats romans o princeses, cal que es posin en  contacte amb el responsable de l'àrea municipal, Josep Maria Nadal, abans del dia 21 de desembre per a facilitar les seves dades. Es pot fer a través del telèfon 972 83 60 88 o del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La Rua de Reis tindrà lloc el divendres 5 de gener. La sortida serà al carrer Salvador Dalí i passarà pels carrers Joan Casas i Arxer, on hi haurà l’adoració al Nou Nat, Pere Gironès i Teulera. La rua acabarà a la plaça Mn Baldiri Reixac, on hi haurà instal·lat el campament Reial i on els Tres Reis repartiran obsequis a tots els infants. I si algun infant no hi pot anar-hi, els Tres Reis el visitaran a casa seva.

Edats recomanades

Figurants Edats
Portadors de torxes De 9 a 12 anys
Cap grossos De 13 a 15 anys
Soldats romans

De 16 anys en endavant

Preferiblement persones adultes

Princeses A partir de 12 anys. Les persones interessades hauran de contactar amb les colles de Carnaval responsables de cada carrossa (Estrella, blanc, ros i negre).

 reismags01

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament