caenfrdeitptrues

Santa Cristina fusiona la castanya i halloween en una gran festa

La castanyada catalana i el halloween celta es van fusionar lúdicament novament ahir dissabte a Santa Cristina d’Aro. La festa, que organitza per sisè any consecutiu la colla local de carnaval Castanyes Voladores amb el suport de l’àrea de Festes de l’Ajuntament, va aplegar molts de nens disfressats, especialment relacionats amb els difunts, bruixes o dimonis, acompanyats de familiars, molts d’ells també guarnits, que van omplir la plaça mossèn Baldiri Reixac.

La festa va començar a mitja tarda amb la venda de la tradicional paperina de castanyes a la plaça. I amb la compra de la paperina, s’aconseguia un tiquet per poder accedir a la carrossa de la colla en alguns dels trams de la cercavila. A diferència d’altres anys, la carrossa estava restringida a infants de 3 a 14 anys, amb un màxim de 60 persones per tram. La rua, que va fer cinc parades, va passar pels carrers Teulera, Pere Geronès, Joan Casas i Arxer, Salvador Dalí, Doctor Fleming, Doctor Josep Trueta, Ridaura i Doctor Casals per acabar a la plaça 1 d’Octubre de 2017. A part del control d’accés a la carrossa, enguany també es va decidir complementar la rua amb animació musical, que va anar a càrrec de la xaranga Damm-er. Els nens guarnits de personatges ben diversos passaran a trucar a les cases de veïns i veïnes entonant la frase “broma o regal” tot esperant una recompensa en forma de dolç.

castaween1800castaween1801castaween1802castaween1803castaween1804castaween1805castaween1806castaween1807castaween1808castaween1809

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament