caenfrdeitptrues

Anul·lada la marxa solidària Mas Maiensa, que es farà l'11 de novembre

La III marxa solidària Mas Maiensa de Santa Cristina d’Aro, que s'havia de fer avui diumenge, s'ha anul·lat pel mal temps. Així ho ha decidit l'entitat organitzadora, el Club Atlètic Santa Cristina, que ja ha marcat una altra data per fer-la, el diumenge 11 de novembre, amb les mateixes condicions programades per avui.

Recordar que la marxa recapta fons per a l’entitat El Crep de la Vida, que impulsa un projecte pioner d’investigació en la lluita contra el càncer a Girona. La sortida de la prova de la marxa serà igualment a les 9 del matí i comptarà amb les dues curses; una de curta, de 4,1 quilòmetres, i una de llarga, d’11,5 quilòmetres, que fa el cim al puig del mas Maiensa, de 304 metres, i amb un desnivell de 410 positiu. Tots els participants rebran, amb la inscripció, una camiseta tècnica amb el logotip de la prova, la qual és la novetat d’aquesta edició.

La inscripció es pot fer el mateix dia de la prova, a partir de les 7,30 hores del matí al mateix pavelló. La quota de la inscripció és de 8 euros, dels quals 1 euro es destinarà al projecte contra el càncer. El recorregut, que és circular i dins del massís de les Gavarres, passa tot ell per corriols i camins de terra. A més, al llarg del seu recorregut es veu el dolmen del Mas Boussarenys i la cova d’en Riera. Els organitzadors compten amb el suport de l’Ajuntament, com també de la farmàcia i ortopèdia Emi Sallés, Esclat, Aneto, Matxacuca i La Fleca de l’Empordà. La prova compta amb dos punts d’avituallament.

novadata11novembre

 

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament