caenfrdeitptrues

L’assemblea de Cultura enceta la segona fase del pressupost participatiu de Santa Cristina d’Aro del 2019

L’assemblea de Cultura va encetar, ahir al vespre a la sala de plens de l’ajuntament, la segona fase del pressupost participatiu de Santa Cristina d’Aro per al 2019. Demà dissabte n’hi ha previstes tres més i així fins arribar a les 9 trobades temàtiques programades, on es debatran les 18 propostes prèvies presentades online al llarg de la setmana passada, més les que s’acordin internament. Cada assemblea ha d’escollir les 5 propostes prioritàries, les quals seran valorades al Consell de Ciutadania, integrat per un representant de cada assemblea, per elegir les 20 definitives que haurà de votar la ciutadania. Les 10 més votades s’incorporaran en el pressupost municipal del 2019. “Cal que tothom digui la seva, ja que el municipi és de tots i per a tots”, ha recordat la regidora de Participació Ciutadana, Sònia Pujol.

Les assemblees sectorials de dissabte, que es faran totes elles a l’escola Pedralta, són les de Promoció Econòmica, Turisme i Patrimoni, la d’Ordenació del Territori i Medi Ambient i la d’Esports. La primera es farà a les 10 del matí, la segona, a les 11 i la tercera, al migdia. Les altres previstes, amb horari i ubicació diferent, són les assemblees de Biblioteca, d’Atenció a les Persones, de Festes, de Serveis Econòmics i d’Ensenyament.

La ciutadania podrà votar via web com fins ara, però amb un sistema molt més senzill, o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la biblioteca Baldiri Reixac, a la Zona Jove o a la mateixa àrea de Participació Ciutadana. La votació s’iniciarà el 19 de novembre i fins al 2 de desembre, ambdós inclosos. Per poder votar cal tenir més de 16 anys i estar empadronat al municipi o bé acreditar la teva vinculació al municipi i estar inscrit al registre de Participació Ciutadana.

Més informació: https://decidim.santacristina.cat/pressupostos-participatius

assembleacultura02assembleacultura03assenbleacultura01

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament