caenfrdeitptrues

89 gossos participen en el concurs de FestiGuau de Santa Cristina d’Aro

Un total de 89 gossos, de races i edats ben diverses, van participar ahir al migdia en el concurs de FestiGuau de Santa Cristina d’Aro, que arribava a la X edició. A part de l’èxit amb la gran presència de gossos al concurs, 19 més que l’any passat, cal destacar també la recuperació de la desfilada d’adopcions, amb 11 gossos, per part de quatre entitats, o les diverses demostracions de gossos, tant a nivell de detecció d’estupefaents com d’assistència a les persones. Tot en un ambient festiu, on hi havia una vintena de parades, algunes amb productes per a aquests animals de companyia i altres, oferiran informació sobre la gestió que fan les protectores i associacions de voluntaris així com serveis diversos per a aquestes mascotes peludes. A més, no es pot oblidar la presència del pop del reciclatge, que ajudava a la mainada a conèixer els conceptes bàsics de la recollida selectiva d’una manera lúdica.

Els guanyadors dels 8 premis del concurs han estat: Jara, un braco de Weimar, com la més obedient; Kiwi, un Schnauzer, com el més juganer; Funny, un podenco portuguès petit, com el més vergonyós; Cuca, un boyerd de Berna, com el més pelut; Mia, un pataner, com el més ben plantat; Cuca, un chihuahua, com el més despistat; Shisuca, un xinès crestat, com el millor pentinat, i Kafka, un american staffordshire terrier, per al nom més original. Sílvia Fonoll, regidora de l’àrea de Promoció Econòmica, que és l’entitat organitzadora de FestiGuau, va ser l’encarregada d’entregar els premis.

El gos Kafka, a més de guanyar un dels premis, va ser un dels 11 gossos que va participar en la desfilada d’adopcions, que es recuperava dins el programa festiu. Els gossos provenien d’Animals Rescue Baix Empordà, Galgas del Mar, Associació Protectora de la Garrotxa Terra Viva i Associació Gos Maco de Mataró. Abans i després de la desfilada d’adopció, van haver-hi demostracions de gossos i altres animals de teràpia assistida i assistència, a càrrec d’ATAGI; exhibició de gossos detectors de substàncies, a càrrec de Lladruc, i actuacions de la tasca de gossos d’assistència i sensibilització, a càrrec de l’Associació d’Acció Social DISCAN.

festiguau18 000

festiguau18 00festiguau18 001festiguau18 002festiguau18 003festiguau18 004festiguau18 005festiguau18 006festiguau18 01festiguau18 02festiguau18 03festiguau18 04festiguau18 05festiguau18 06festiguau18 07festiguau18 08festiguau18 09festiguau18 10festiguau18 12festiguau18 13festiguau18 14

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament