caenfrdeitptrues

El segon disc de Gospel d’Aro, presentat ahir a Santa Cristina, aplega 11 peces

La coral Gospel d’Aro, dirigida per Davit Bayés, va presentar ahir el seu segon disc, Directe al cor, que està integrat per onze peces. La presentació del disc es va fer aprofitant la inauguració de la segona edició del Vall d’Aro Gospel Festival, a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro. Les onze peces del disc, que són les que van interpretar en el concert, són I love to praise him, It’s good to know Jesus, I’ll be there, You are Holy, Victory Chant, Happy aret he people, Wade in the water, Hold on, Hosanna, My life my Love my all i But i still havent found. El dia abans, la coral va oferir un assaig obert al públic al mateix espai municipal cristinenc.

El Vall d’Aro Gospel Festival, que organitza l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina amb la col·laboració de Gospel d’Aro, continua tot el cap de setmana, destacant les masterclass d’Emmanuel Pi Djob i Michèle Alderete. Aquest matí hi ha hagut el taller de veu “Gospel & Afrosoul Songs”, a càrrec del cantant Emmanuel Pi Djob. I a la nit, a partir de les 22 hores, el cantant oferirà amb Afrosoul Gang un concert. Emmanuel Pi Djob, d’origen senegalès, presenta una veu forjada al foc del gospel afroamericà, aconseguint renom internacional. Destaca, però, amb l’afrosoul, on destaca el seu compromís social, tant amb la vida, com amb els refugiats o el desenvolupament sostenible.

Demà diumenge, també a les 10,30 hores, hi haurà el taller de veu “mou la veu”, a càrrec de Michèle Alderete, que ha treballat amb Gema4 i Ol’green. El Festival es clourà a les 14 hores amb una arrossada popular i gospel jam sessions a la fresca, sota els plàtans de l’Espai Ridaura.

gospeldaro00gospeldaro01gospeldaro03

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament