caenfrdeitptrues

Gospel d’Aro presenta demà el seu segon disc, inaugurant el II Vall d’Aro Gospel de Santa Cristina

La coral Gospel d’Aro, dirigida per Davit Bayés, presenta el seu segon disc, Directe al cor, demà divendres, a les 21,30 hores, a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro. El nou disc incorpora peces com “I still have not found” del grup U2 o “My life, my Love, my all”, de Kirk Franklin. El concert de Gospel d’Aro, fundat el 2011 i integrat per uns 25 cantaires, obrirà la segona edició del Vall d’Aro Gospel Festival, que organitza l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina amb la col·laboració de l’esmentada agrupació, que s’inaugurarà oficialment mitja hora abans. Avui, però, a les 21 hores, i al mateix escenari, Gospel d’Aro, que va presentar el seu primer disc, Des del cor, fa dos anys, fa un assaig obert al públic. En l’assaig, el públic podrà conèixer una mica millor aquest tipus de música, amb la possibilitat d’acabar formant part del grup.

El Vall d’Aro Gospel Festival continuarà tot el cap de setmana, destacant les masterclass d’Emmanuel Pi Djob i Michèle Alderete.. Dissabte, a les 10,30 hores, hi haurà el taller de veu “Gospel & Afrosoul Songs”, que anirà a càrrec del cantant Emmanuel Pi Djob. I a la nit, a partir de les 22 hores, el cantant oferirà amb Afrosoul Gang un concert. Emmanuel Pi Djob, d’origen senegalès, presenta una veu forjada al foc del gospel afroamericà, aconseguint renom internacional. Destaca, però, amb l’afrosoul, on destaca el seu compromís social, tant amb la vida, com amb els refugiats o el desenvolupament sostenible.

Diumenge, també a les 10,30 hores, hi haurà el taller de veu “mou la veu”, a càrrec de Michèle Alderete, que ha treballat amb Gema4 i Ol’green. El Festival es clourà a les 14 hores amb una arrossada popular i gospel jam sessions a la fresca, sota els plàtans de l’Espai Ridaura.

gospeldaro

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament