caenfrdeitptrues

El II Vall d’Aro Gospel Festival se celebra a Santa Cristina d’Aro del 20 al 23 de setembre

El Vall d’Aro Gospel Festival, que arriba a la segona edició, se celebra a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro durant quatre dies, del 20 al 23 de setembre, amb canvis importants respecte a la primera edició, tant a nivell de dates com de format. A més, dins de la programació del festival, que organitza l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina amb la col·laboració de la coral Gospel d’Aro, cal destacar les masterclass d’Emmanuel Pi Djob i Michèle Alderete.

El Festival obrirà aquest dijous a les 21 hores amb un assaig de Gospel d’Aro, creat el 2011 i que aplega actualment uns 25 cantaires sota la direcció de Davit Bayés, obert al públic. En l’assaig, el públic podrà conèixer una mica millor aquest tipus de música, amb la possibilitat d’acabar formant part del grup. Divendres, a les 21 hores, hi haurà la inauguració oficial del Festival. I mitja hora més tard, tindrà lloc l’actuació de Gospel d’Aro, que aprofitarà el concert per presentar el seu segon treball discogràfic, Directe al cor..., amb peces com “I still have not found” del grup U2 o “My life, my Love, my all”, de Kirk Franklin. Fa dos anys, la formació ja va presentar el seu primer disc, Des del cor, amb peces com “Oh happy day” o “I’ll lover you”.

Dissabte, a les 10,30 hores, hi haurà el taller de veu “Gospel & Afrosoul Songs”, que anirà a càrrec del cantant Emmanuel Pi Djob. I a la nit, a partir de les 22 hores, oferirà amb Afrosoul Gang un concert. Emmanuel Pi Djob, d’origen senegalès, presenta una veu forjada al foc del gospel afroamericà, aconseguint renom internacional. Destaca, però, amb l’afrosoul, on destaca el seu compromís social, tant amb la vida, com amb els refugiats o el desenvolupament sostenible.

Diumenge, també a les 10,30 hores, hi haurà el taller de veu “mou la veu”, a càrrec de Michèle Alderete, que ha treballat amb Gema4 i Ol’green. El Festival es clourà a les 14 hores amb una arrossada popular i gospel jam sessions a la fresca, sota els plàtans de l’Espai Ridaura.

gospeldaro3

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament