caenfrdeitptrues

Presentació pública demà de l’avanç de la revisió del POUM de Santa Cristina d’Aro

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, un dels pioners en la participació ciutadana en la gestió del pressupost municipal, ha decidit fer un pas més i obrir-la ara als treballs de revisió del pla d’ordenació urbanística municipal (POUM). Per això, després que el ple municipal aprovés el mes passat inicialment l’avanç de la revisió, aquest serà presentat demà dissabte, a les 19 hores, en un acte obert a l’Espai Ridaura per facilitar la participació dels ciutadans en la formulació del POUM. A més, durant el matí, a partir de les 11 hores, l’empresa redactora Projectes Arquitectura i Urbanisme Canosa-Diez, SLP de Girona, crearà un punt de trobada i informació de les sessions informatives a la plaça del Mercat.

L’avanç ja incorpora un document inicial estratègic que recull directrius, criteris i objectius que han de centrar els treballs de planejament. Entre els objectius marcats hi ha prioritzar un model de creixement compacte, mantenint l’actual limitació del sòl urbà i revisant l’extensió dels sòls urbanitzables, com també incentivar el desenvolupament de sectors industrials i turístics i minimitzar els riscs d’inundacions del Ridaura.

La segona trobada, ja com a taula de debat, es farà el divendres 21 de setembre, a les 19 hores, a l’Escola Pedralta. En aquesta taula es debatrà la ciutat construïda i els seus coneixements. I la tercera trobada, també com a taula de debat, tindrà lloc el divendres 28 de setembre, també a les 19 hores a l’Escola Pedralta. En aquesta segona taula de debat es tractarà l’ordenació dels espais oberts-el paisatge. Després de les trobades hi haurà una presentació pública dels resultats aportats i, seguidament, l’ aprovació inicial de la revisió del pla. A partir d’aquí, s’endegarà una segona fase, on el caire d’intervenció dels veïns és més particular, a través d’al·legacions.

planell

Butlletipoum Página 1Butlletipoum Página 2

tripticpoum Página 1tripticpoum Página 2

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament