caenfrdeitptrues

Bona acollida dels concerts del Festival Concerts d’Aro de Santa Cristina d’Aro

El Quartet CatAlinka va cloure dilluns l’XI edició del Festival de piano, cambra i cant de Concerts d’Aro de Santa Cristina d’Aro a l’església parroquial. La bona acollida del concert, amb interpretació de peces populars eslaves i catalanes, va fer que els quatre cantants, Anna Bobrik, Vera Krasnoperova, Josep Camós i Dani Morales, fessin tres bisos. I aquesta ha estat la dinàmica de la resta de concerts programats en aquesta edició. “Són vetllades de petit format amb un públic molt atent”, ha recordat el seu director artístic, Pedro Socias, tot i reconèixer que aquest any hi ha hagut “un salt desmesurat” en el nombre de concerts.

El festival va començar el 24 de maig a l’auditori Miquel Martí de la Fundació Valvi de Girona amb un concert a càrrec del violoncel·lista Pau Codina. Seguidament, el 6 de juny Concerts d’Aro es va sumar a la celebració del desè aniversari de l’Escola Municipal de Música de Santa Cristina d’Aro amb el concert de l’orquestra, cor i ensemble de la Universitat de Portsmouth (UK). El 12 d’agost, Concerts d’Aro va començar amb la programació pròpiament dita amb la conferència del divulgador musical català Joan Vives, el qual va desvetllar les virtuts i els secrets de Debussy. Una setmana més tard, el divendres 17, Rafael Aguirre, considerat un dels millors guitarristes del món i Nadèche Rochart, al violoncel, van emocionar al públic amb un programa aplaudit arreu del món però primícia de tot l’estat espanyol. Seguidament, José Menor, conegut pel seu èxit mundial interpretant “Goyescas” va protagonitzar un recital de piano espiritual i transcendent. El Trio Rodin va tornar a Santa Cristina després de l’aclamació per part del públic que va tenir al 2016 amb un programa que va viatjar des del classicisme a la música contemporània.

Concerts d’Aro ha tingut el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, de la Diputació de Girona, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de Costa Brava Girona Festivals i del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, així com d'un nombre notable de comerços i patrocinadors locals.

Fotos: Glòria Jara

concertsdaro quartetcatalimka01

concertsdaro quartetcatalinka03

concertdaro aguirre rochat 01

concertdaro aguirre rochat 03concertsdaro joanvives 01concertsdaro joanvives 02concertsdaro josemenor 01concertsdaro josemenor 03concertsdaro triorodin 02concertsdaro triorodin 03

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament