caenfrdeitptrues

Tres barítons, tres sopranos i una orquestra a la X Retrobem la sarsuela de Santa Cristina

Tres barítons, tres sopranos i l’orquestra de l’Aula Lírica de Granollers, dirigida pel mestre Aníbal Gil, actuen aquest dissabte, a les 22 hores, a l’Espai Ridaura de Santa Cristina. El concert líric forma part de Retrobem la Sarsuela, que enguany arriba a la desena edició. La trobada musical està organitzada per l’Ajuntament de Santa Cristina i Rafató Teatre, que han decidit dedicar aquesta edició al baríton Enrique Sacristán, a part d’un agraïment a Manel Andrés.

Els barítons participants en aquesta edició són Albert Cazes, Joan Garcia i Crist Viñas, mentre les sopranos són Cristina Escolà, Núria Lamas i Núria Vilà. Les dues primeres són líriques i la tercera, dramática. Durant el concert, es repassaran fragments de sarsueles, però també d’òperes, operetes i cançons napolitanes. “Melodies que perduren en el temps i formen part de la nostra memoria”, es record des de l’àrea de Cultura.

A la primera part, els barítons, individualment o en grup, interpretaran Il barbiere di Siviglia, de Rossini, La canción del Olvido, de Serrano, Granada, de Lara, o bé O sole mio, entre d’altres; a la segona part, prendran el relleu les sopranos que repassaran els grans temes de la música lírica com són Els contes de Hoffmann d’Offenbach, Cançó d’amor i de guerra de Martínez Valls, La corte del faraón de Lleó i la conegudíssima i divertidíssima Duetto buffo di due gatti de Rossini. Al finals, les sis veus, acompanyades per l’orquestra de l’Aula Lírica de Granollers, ens sorprendran amb alguna peça.

sarsuelafoto01

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament