caenfrdeitptrues

Tres barítons, tres sopranos i una orquestra a la X Retrobem la sarsuela de Santa Cristina

Tres barítons, tres sopranos i l’orquestra de l’Aula Lírica de Granollers, dirigida pel mestre Aníbal Gil, actuen aquest dissabte, a les 22 hores, a l’Espai Ridaura de Santa Cristina. El concert líric forma part de Retrobem la Sarsuela, que enguany arriba a la desena edició. La trobada musical està organitzada per l’Ajuntament de Santa Cristina i Rafató Teatre, que han decidit dedicar aquesta edició al baríton Enrique Sacristán, a part d’un agraïment a Manel Andrés.

Els barítons participants en aquesta edició són Albert Cazes, Joan Garcia i Crist Viñas, mentre les sopranos són Cristina Escolà, Núria Lamas i Núria Vilà. Les dues primeres són líriques i la tercera, dramática. Durant el concert, es repassaran fragments de sarsueles, però també d’òperes, operetes i cançons napolitanes. “Melodies que perduren en el temps i formen part de la nostra memoria”, es record des de l’àrea de Cultura.

A la primera part, els barítons, individualment o en grup, interpretaran Il barbiere di Siviglia, de Rossini, La canción del Olvido, de Serrano, Granada, de Lara, o bé O sole mio, entre d’altres; a la segona part, prendran el relleu les sopranos que repassaran els grans temes de la música lírica com són Els contes de Hoffmann d’Offenbach, Cançó d’amor i de guerra de Martínez Valls, La corte del faraón de Lleó i la conegudíssima i divertidíssima Duetto buffo di due gatti de Rossini. Al finals, les sis veus, acompanyades per l’orquestra de l’Aula Lírica de Granollers, ens sorprendran amb alguna peça.

sarsuelafoto01

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament