caenfrdeitptrues

L’il·lusionista Xevi inaugura la festa major de Santa Cristina amb un pregó ple de màgia

L’il·lusionista Xevi va inaugurar ahir divendres la festa major del seu poble, Santa Cristina d’Aro, amb un pregó ple de màgia. El pregó es va fer a la plaça Mn Baldiri Reixac, davant més d’un centenar de veïns, on l’il·lusionista va combinar la paraula amb jocs de màgia. L’il·lusionista cristinenc internacional, que enguany compleix 75 anys, ja va fer el primer pregó de la festa local, que va tenir lloc el 1996 des de la balconada de l’ajuntament. La festa va arribar ahir al seu punt màxim a la nit, amb l’actuació de l’Orquestra Di-versiones a la plaça del Mercat. La festa, que acaba dimarts, continua avui, entre d’altres activitats, amb la jornada castellera, que comptarà amb la colla local Minyons i també les de Figueres i Capgirats de Castellar del Vallès, i el correfoc amb les Gàrgoles de foc.

Abans del pregó, ja es van iniciar les activitats programades per aquest any, que aplega 36 actes durant cinc dies. El primer acte va ser la festa de l’escuma a la plaça 1 d’Octubre de 2017, que va fer la delícia de petits i grans. I, seguidament, es va fer la shambada amb escuma. Sense oblidar el corremenhir, que arribava a la cinquena edició, amb la colla castellera Minyons i la batucada d’animació amb Repercusió de Palamós. El moment esperat va ser l’actuació de Di-versiones, encara que abans van actuar Bipolar. Per contra, a la plaça del costat, la Baldiri Reixac, va actuar Canel N’Drama (bossa, bolero i rumba) i, per acabar la nit, el dj Putxi & Moi.

Avui dissabte, a part dels castells i correfocs, hi ha el campionat de petanca, la cursa popular, que arriba a la XXXII edició, o els concerts amb La Loca Histèria o The Coverds Band. Demà diumenge, hi ha la possibilitat de poder fer una visita guiada al campanar de l’església parroquial; dilluns, cercavila de gegants i capgrossos, i dimarts, missa cantada amb la coral local Santa Cecília i concert i ball amb l’orquestra Metropol.

 Diversiones01diversiones02diversiones03dj01prego01dj03

shambada01festaescuma01

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament