caenfrdeitptrues

Taller de percussió per a la colla jove Percunautes de Santa Cristina

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro organitza al llarg del mes de juliol un nou taller de percussió per a la colla jove Percunautes del municipi. A part dels assajos, que es farà a les tardes a la Zona Jove, al pavelló municipal d’Esports, els participants al taller, totalment gratuït, encara que cal fer una inscripció, participaran a la timbalada ganxona de Sant Feliu de Guíxols del 7 de juliol i a la cercavila de la festa major de Santa Cristina del 24 de juliol. Per la inscripció, cal adreçar-se al telèfon 606 469 584 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El taller començarà el 2 de juliol i continuarà els dies 3, 5 i 6, de 17 a 19 hores a la Zona Jove. Aquesta trobada acabarà amb una exhibició final a la timbalada ganxona del dia 7. El taller continuarà els dies 10, 12, 17 i 19 de juliol, també a la mateixa hora i lloc, per acabar amb la participació a la cercavila. L’únic requisit que es demana és que tingui 12 o més anys.

La colla jove Percunautes, que compta amb el suport de l’àrea municipal de Joventut, està integrada per joves de 12 a 16 anys, sota la direcció del músic i percussionista simfònic Andreu Vilar. La colla, a part de participar en la cercavila de la festa major, també ho fa a les rues dels Reis Mags i del Carnaval Infantil (foto). La participació a la timbalada ganxona representarà la seva primera sortida com a colla de percussió fora del municipi. La timbalada ganxona, que és una trobada de colles de percussió de tot Catalunya, es farà el 7 de juliol entre les 17 i les 22 hores. Per la seva banda, la cercavila de la festa major tindrà lloc entre les 19,30 i les 21 hores. En aquestes dues participacions, la colla té previst estrenar noves samarretes, sense mànigues i amb el logotip estampat.

percunautes01

cartell percussio

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament