caenfrdeitptrues

Dácil López presenta el seu nou disc en el marc Primavera a l’Espai de Santa Cristina

La cantant i compositora Dácil López, que és professora de cant a l’Escola Municipal de Música de Santa Cristina d’Aro, va presentar dissabte el seu nou disc, Mamma Shark, dins el marc del cicle de música Primavera a l’Espai de Santa Cristina d’Aro, que arriba a la tercera edició. López va presentar-lo amb el grup Dàcil, que a part d’ella, l’integren Dani Comas (guitarra), Alex Rodríguez (teclats), Pasto Martí (baix), Ramon Prats (bateria) i Lucho Maracaibo (artista visual). El disc, que combina synth pop, indie disco i retro futurisme, ha estat produït per Marc Parrot. Abans, van actuar els alumnes de cant de l’Escola Municipal de Música. Aquest concert forma part de les actuacions programades dins del desè aniversari de l’esmentada escola. En acabar, es va bufar un pastís com a cloenda de la commemoració dels 10 anys de l’escola.

La cantant és una artista de llarga i consolidada trajectòria, formada en cant jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), ha treballat i girat pels principals teatres i festivals nacionals i europeus, així com per diferents festivals de Llatinoamèrica amb artistes d'avantguarda, com Sal Picó, Mireia Tejero, Jaume Sisa, Gorka Benítez, l’Anónima Imperial o Marco Mezquida.

En aquesta tercera edició Primavera a l’Espai han actuat Guillem Roca i la Camping Band per presentar el disc Connexions; l’Òpera Jove amb l’òpera Il Convito, Elena Martinell i Glòria Garcès amb l’òpera Àries de reservat, i Cirquet Confetti, amb l’espectacle per a tots els públics Pianissimo Circus. A més, s’han fet dos concerts més dins dels 10 anys de l’Escola Municipal de Música, on també han col·laborat alumnes de les escoles de Calonge, Llagostera i Maçanet de la Selva.

dacillopez01dacillopez02dacillopez04dacilopez03dacil Cant 00dacil cant 01dacil Cant 02dacil Cant 03dacil Cant 04dacil Cant 05dacil Cant 06

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament