caenfrdeitptrues

S’obren les inscripcions per al segon semestre al Mercat de Segona Mà de Santa Cristina

L’àrea de Comerç, Ocupació i Mercats de Santa Cristina d’Aro obre dimarts vinent, 12 de juny, de les 8 del matí a les 3 de la tarda, les inscripcions per poder parar al Mercat de Segona Mà del municipi durant el segon semestre, és a dir, de juliol a desembre. La inscripció per aconseguir la llicència només es pot fer a través de la pàgina web del Mercat de Segona Mà, http://www.mercatsegonamasantacristinaro.blogspot.com.es/, a l’apartat d’Inscripcions. Es podran demanar una o dues parades. El Mercat de Segona Mà es fa cada primer diumenge de mes, entre les 9 del matí i dos quarts de dues de la tarda, a l’entorn de l’Espai Ridaura.

Segons el procediment d’admissió, tindran preferència els empadronats al municipi. A més, els números de taula s’assignaran per ordre d’inscripció i fixant la ubicació de la parada, per la qual cosa no es podrà escollir el seu emplaçament. El 15 de juny, divendres, es comunicaran les peticions acceptades. A partir d’aquí, els inscrits hauran de fer el pagament entre el 18 i el 19 de juny. El preu és de 6 euros per mòdul i mes (tres metres d’ample per dos de fondària). L'Ajuntament es reserva el dret a no admetre al mercat aquells participants que no reuneixin les condicions fixades.

Per més informació sobre les Normes de Funcionament que regeixen el Mercat consultar: http://www.mercatsegonamasantacristinaro.blogspot.com.es/p/funcionament.html. O contactar directament: 972837010 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

mercat2ma 1

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament