caenfrdeitptrues

El Cor, l’Orquestra i la Big Band de la Universitat de Portsmouth omplen Santa Cristina

El Cor, l'Orquestra i la Big Band de la Universitat de Portsmouth d’Anglaterra van omplir l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro en el concert que van fer ahir dimecres dins de l’XI Festival Concerts d’Aro per commemorar el desè aniversari de l’Escola Municipal de Música del municipi i a manera de tancament de l’activitat escolar. Va obrir el concert l’Orquestra, que va tocar Symphony núm. 93en D, de Joseph Haydn. Seguidament, amb l’acompanyament del Cor, van interpretar Spanish Serenade, d’Edward Elgar i Gloria, de John Rutter. A la segona part del concert va actuar la Big Band, en alguns moments acompanyants de membres del Cor, per interpretar una quinzena de peces musicals, entre les quals hi havia Route 66, Summertime, Valerie o Sweet Caroline.

Aquest ha estat el primer concert del festival al municipi. Anteriorment, per fer la seva presentació oficial, se’n va fer un a la Fundació Valvi de Girona. En aquella ocasió va participar el violoncel·lista Pau Codina, que va interpretar obres de Johann Sebastian Bach, Gaspar Cassadó i Enric Casals. El concert de Girona va comptar, al mateix temps, amb la participació del periodista musical Albert Torrens, i del director artístic del festival, Pedro Socías.

La resta de concerts del festival, tots ells a la l’església parroquial i a les 21 hores, són: el guitarrista Rafael Aguirre i la violoncel·lista Nadège Rochat, el 17 d’agost; el pianista José Menor, el 20 d’agost; el Trio Rodin, format per Carles Puig (violí), Esther García (cello) i Jorge Mengotti (piano), el 27 d’agost, i el Quartet CatAlinka, integrat per Anna Bobrik, Vera Krasnoperova, Daniel Morales i Josep Camós, que oferirà un programa de polifonia russa i de música tradicional catalana, el 3 de setembre.

A més, hi haurà la conferència inaugural, que enguany anirà a càrrec de Joan Vives, flautista de bec, professor d’història de la música i divulgador musical. La conferència de Vives, que es farà el dia 12 d’agost, a les 19 hores, tractarà de la influència de Debussy en la música del segle XX i XXI.

20180606 portsmouth0120180606 portsmouth0220180606 portsmouth0320180606 portsmouth0420180606 portsmouth05

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament