caenfrdeitptrues

El Cor, l’Orquestra i l’Ensemble de la Universitat de Portsmouth, demà a Santa Cristina

El Cor, l'Orquestra i l'Ensemble de la Universitat de Portsmouth d’Anglaterra ofereixen demà dimecres, a partir de les 19 hores, un concert a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro. El concert, que és d’entrada lliure, s’ha programat dins del repertori de l’XI Festival Concerts d’Aro per commemorar el desè aniversari de l’Escola Municipal de Música del municipi i a manera de tancament de l’activitat escolar. Les formacions angleses, sota la direcció de Colin Jagger, George Burrows i Jordan Masters, interpretaran el següent programa: Haydn: Symphony núm. 93 (Orquestra); J. Rutter: Gloria (Cor i Orquestra); E. Elgar: Spanish Serenade (Cor i Orquestra), i K. Jenkins: The Armed Man Choral Suite (Cor i Ensemble)

Aquest és el primer concert del festival al municipi. Anteriorment, per fer la seva presentació oficial, se’n va fer un a la Fundació Valvi de Girona. En aquella ocasió va participar el violoncel·lista Pau Codina, que va interpretar obres de Johann Sebastian Bach, Gaspar Cassadó i Enric Casals. El concert, que també era d’entrada lliure, va comptar, al mateix temps, amb la participació del periodista musical Albert Torrens, i del director artístic del festival, Pedro Socías.

La resta de concerts del festival, tots ells a la l’església parroquial i a les 21 hores, són: el guitarrista Rafael Aguirre i la violoncel·lista Nadège Rochat, el 17 d’agost; el pianista José Menor, el 20 d’agost; el Trio Rodin, format per Carles Puig (violí), Esther García (cello) i Jorge Mengotti (piano), el 27 d’agost, i el Quartet CatAlinka, integrat per Anna Bobrik, Vera Krasnoperova, Daniel Morales i Josep Camós, que oferirà un programa de polifonia russa i de música tradicional catalana, el 3 de setembre.

A més, hi haurà la conferència inaugural, que enguany anirà a càrrec de Joan Vives, flautista de bec, professor d’història de la música i divulgador musical. La conferència de Vives tractarà de la influència de Debussy en la música del segle XX i XXI.

concertanglesos

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament