caenfrdeitptrues

Serveixen més de 3.000 tastets de 51 plats diferents en la XXVI Mostra de Cuina Casolana de Santa Cristina d’Aro

Els cuiners i cuineres no professionals de Santa Cristina d’Aro i rodalies van servir dissabte a la nit més de 3.000 tastets en la XXVI Mostra de Cuina Casolana, que es va fer al pavelló municipal d’Esports del municipi. En total, en aquesta edició de la mostra, que és la festa gastronòmica de la Vall d’Aro, hi havia 51 creacions culinàries (34 plats i 17 postres), amb 60 racions cadascuna, que van degustar els 540 comensals presents.

La gent va poder gaudir des d’unes faves ofegades a un tajin de xai o uns pops amb ceba o suquet d’anxova amb unes postres com carolines de Bilbao, mousse de llimona, trufes de tiramisú en mousse de mascarpone o crema càntabra. Els tastets s’adquirien a les taules de presentació amb els tiquets que s’havien adquirit prèviament, tant d’adults com infantils. Generalment, la majoria apostava per sis tiquets, que valien 12 euros (11 si s’adquirien anticipadament). Al final de la mostra, l’organitzador, l’àrea de Festes de l’Ajuntament, va sortejar un pastís de llaminadures entre tots els infants que hi van assistir. A més, enguany, de cares a millorar el servei, el vi es podia recollir gratuïtament a una parada que havia al costat del bar.

20180602 tastets11

20180602 tastets0120180602 tastets0220180602 tastets0320180602 tastets0420180602 tastets0520180602 tastets0620180602 tastets0720180602 tastets0820180602 tastets0920180602 tastets1020180602 tastets1220180602 tastets1320180602 tastets1420180602 tastets15

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament