caenfrdeitptrues

Concert per a piano i pallassa, diumenge a Santa Cristina d’Aro

El concert per a piano i pallassa “Pianissimo Circus”, de Cirquet Confetti, es fa aquest diumenge, a les 12 del migdia, a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro. L’espectacle musical és la gran novetat de la III edició del cicle de música Primavera a l’Espai, ja que és el primer de totes les seves edicions adreçat a un públic familiar. El Mestre Frans i la Serafina ens presenten el seu espectacle en format de concert. Un piano de cua com a instrument protagonista. Cada número de clown pren l'excusa de la interpretació d'un tema musical o coreogràfic. Música en directe, coreografies i grans dosis d'humor. Primavera a l’Espai està organitzat organitzen conjuntament per l’Espai Ridaura i l’Escola Municipal de Música del municipi.

El cicle, que l'Ajuntament està desplegant des del mes de març passat, es presenta en el format de taquilla inversa (el públic fa l'aportació voluntària que considera oportú) i s'ha sumat a la celebració del desè aniversari de l'Escola de Música, especialment activa a Santa Cristina. Per als organitzadors de Primavera a l'Espai, l'objectiu d'aquesta programació de caràcter estable és dinamitzar l'activitat relacionada amb la música i les arts escèniques a la vila i informar la ciutadania que “a l'Escola de Santa Cristina hi ha professionals de molta qualitat, amb una activitat artística rellevant, que treballen amb l'objectiu de crear una xarxa cultural estable de transmissió de valors i coneixements”, asseguren.

La III Primavera a l’Espai continuarà el 16 de juny, a les 20 hores, amb l’actuació de la cantant i compositora Dácil López. López presentant el seu nou treball discogràfic, Mamma Shark, produït per Marc Parrot. Abans del concert de López, hi haurà una audició d’alumnes de cant de l’Escola Municipal de Música, dins de la celebració del desè aniversari de l’escola musical.

La Primavera a l’Espai es va iniciar el 10 de març amb el músic Guillem Roca presentant el seu nou disc, Connexions, amb l’acompanyament de la Càmping Band. A més, el 7 d’abril es va escenificar l’òpera còmica In Convito, de Domenico Cimarosa, a càrrec d’Òpera Jove, i el 12 de maig, la soprano Elena Martinell i la pianista Glòria Garcès van portar la lírico-còmica, Àries de reservat, sota la direcció del dramaturg Marc Rosich.

pianissimocircus4

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament