caenfrdeitptrues

Demà, a les 20,30 hores, ple de l'Ajuntament

Ordre del dia:

1.-Acta de la sessió anterior. Lectura i aprovació.

2.- Resolucions de l’alcaldia.- Coneixement

3.- Proposta d’aprovació provisional de la modificació de l’article 5.2 “quota” de l’ordenança fiscal número 15 reguladora de la taxa per a la prestació dels serveis mitjançant la utilització d’instal·lacions municipals.

4.- Proposta d’aprovació inicial de la modificació de l’ordenança municipal de seguretat vial i circulació al municipi de Santa Cristina d’Aro.

5.- Proposta d’aprovació del conveni de cooperació intermunicipal entre els ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro per a la prestació conjunta del servei de taxi en l’àmbit territorial d’aquests municipis.

6.- Proposta d’aprovació inicial de la modificació de la plantilla del personal de la Policia Local de l’Ajuntament de Santa Cristina.

7.- Proposta d’aprovació inicial projecte bàsic de la biblioteca municipal Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro.

8.- Proposta d’aprovació de la moció de denúncia a la criminalització dels CDR per part de l’aparell de l’Estat espanyol.

9.- Proposta d’aprovació de la moció de rebuig a la concessió de llicències per a l’extracció de corall vermell a la costa catalana.

10.- Proposta de moció per a la defensa dels drets de les dones víctimes d’agressions sexuals.

11.- Proposta d’aprovació de la moció en defensa del model sanitari català i la universalització de l’atenció sanitària.

12.- Proposicions urgents.

13.- Precs i preguntes.

pleabril1

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament