caenfrdeitptrues

Els veïns de Santa Cristina podran participar en els treballs de revisió del pla general

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, un dels primers en impulsar la participació ciutadana en la gestió del pressupost municipal, ha decidit fer un pas més i obrir-la ara als treballs de revisió del pla d’ordenació urbanística municipal (POUM), que s’ha encarregat recentment a l’empresa Projectes Arquitectura i Urbanisme Canosa-Diez, SLP de Girona. Així ho ha acordat, per unanimitat, el ple municipal reunit la setmana passada. “Hi ha la clara voluntat d’implicar la ciutadania més enllà dels requisits legals”, ha manifestat la regidora de Participació Ciutadana, Sònia Pujol.

La regidora és conscient que el pla general és una eina on s’explica el passat, s’analitza el present i es planifica el futur. “Doncs si aquest futur el podem imaginar entre tots, amb un gran consens, serà molt millor”, ha sentenciat. El programa de participació ciutadana l’ha de presentar properament l’empresa dins de la documentació inicial, amb la finalitat d’orientar i fixar criteris tècnics i polítics per a la redacció de l’avanç de planejament.

Pujol ja ha avançat que el programa de participació ciutadana tindrà diverses fases: concreció del programa; posar en coneixement del ciutadà de les eines; crear comissió informativa i de treball amb la implicació de tots els grups municipals; presentació pública de la iniciació del procés; recull d’idees; presentació pública dels resultats aportats, i aprovació inicial del pla. A partir d’aquí, s’endega una segona fase, on el caire d’intervenció dels veïns és més particular, a través d’al·legacions.

santacristina2

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament