caenfrdeitptrues

El festival de música de Santa Cristina es presenta avui a Girona amb un concert

El festival Concerts d’Aro de Santa Cristina d’Aro fa la seva presentació avui a la Fundació Valvi de Girona, a les 19,30 hores, amb la participació del violoncel·lista Pau Codina, que interpretarà obres de Johann Sebastian Bach, Gaspar Cassadó i Enric Casals. El concert, que és d’entrada lliure, també comptarà amb la participació del periodista musical Albert Torrens, i del seu director artístic, Pedro Socías. A partir d’aquí, el festival comptarà amb cinc concerts més i una conferència inaugural. El concert de Girona, com la seva presentació, que es va fer dimarts a la seu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, s’inclouen dins de la nova etapa, que enguany arriba a l’XI edició, i que aplega novetats importants en relació al format i als seus objectius principals.

A part del concert de presentació, Concerts d’Aro ha programat pel 6 de juny, a les 19 hores, un concert extraordinari a l’Espai Ridaura. Aquest concert, que es fa en col·laboració amb l’escola Municipal de Música de Santa Cristina, en celebrar el seu desè aniversari, comptarà amb l’orquestra, el cor i l’ensemble de la Universitat de Portsmouth (Regne Unit), com també amb una classe magistral sobre improvisació amb el pianista Carles Marigó, docent als conservatoris Superior del Liceu de Barcelona i a l’ESMuC.

La resta de concerts del festival, tots ells a la l’església parroquial i a les 21 hores, són: el guitarrista Rafael Aguirre i la violoncel·lista Nadège Rochat, el 17 d’agost; el pianista José Menor, el 20 d’agost; el Trio Rodin, format per Carles Puig (violí), Esther García (cello) i Jorge Mengotti (piano), el 27 d’agost, i el Quartet CatAlinka, integrat per Anna Bobrik, Vera Krasnoperova, Daniel Morales i Josep Camós, que oferirà un programa de polifonia russa i de música tradicional catalana, el 3 de setembre.

A més, hi haurà la conferència inaugural, que enguany anirà a càrrec de Joan Vives, flautista de bec, professor d’història de la música i divulgador musical. La conferència de Vives tractarà de la influència de Debussy en la música del segle XX i XXI.

concert1paucodina01

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament