caenfrdeitptrues

José Menor i Rafael Aguirre, caps de cartell de Concerts d’Aro de Santa Cristina d’Aro

Els multipremiats concertistes José Menor (piano) i Rafael Aguirre (guitarra) seran els caps de cartell de l’XI edició del festival Concerts d’Aro de Santa Cristina d’Aro. La presentació de la nova edició, amb novetats importants en relació al format i als seus objectius principals, es farà dimarts vinent, 22 de maig, a les 11 hores, a la seu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, a Girona. I el primer concert, dos dies més tard, també es farà a Girona, a la Fundació Valvi, a les 20,30 hores, amb el periodista musical Albert Torrens i el violoncel·lista Pau Codina.

La presentació del festival, que es farà a la sala Dalí del Patronat, comptarà amb la presència del director general del Patronat, Ramon Ramos, del director artístic del festival, Pedro Socías, i del primer tinent d’alcalde i delegat de Cultura de Santa Cristina, Josep Xifra. El festival s’acaba de sumar al Club de Cultura i identitat del Patronat de Turisme. Es preveuen sis concerts, la majoria d’ells durant el mes d’agost i principis de setembre. L’aposta de la direcció del festival és oferir una programació de cambra, piano i veu d’alt nivell.

El primer concert, que es farà dijous a Girona, a la sala Miquel Martí i Pol, comptarà amb Albert Torrens, conductor dels programes Assaig General i La ruta Bach, ambdós de Catalunya Ràdio. I l’actuació de Pau Codina, que interpretarà, sobretot, obres de Johann Sebastian Bach, encara que obrirà amb una peça de Gaspar Cassadó i tancarà amb la suite dedicada a Pau Casals d’Enric Casals. A més, es farà un cocert amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música de Santa Cristina, que celebra enguany el seu desè aniversari. L’organització del certamen es fa sempre en coordinació amb l’Ajuntament, que és el principal patrocinador del festival.

El pianista i compositor José Menor (Sabadell, 1977) té previst que actuï el dilluns 20 d’agost, a les 21 hores, mentre el guitarrista Rafael Aguirre (Màlaga, 1984) ho farà el divendres 17 d’agost, a la mateixa hora. Aguirre ho farà acompanyat de Nadège Rochat (cello). Altres participants en aquesta edició seran Trio Rodin i el Quartet CatAlinka.

festival duet

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament