caenfrdeitptrues

Campanya a favor de la diversitat sexual i contra l’homofòbia, a Santa Cristina d’Aro

Punt d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro organitza durant aquesta segona quinzena de maig la campanya “Fora prejudicis”. L’objectiu de la campanya, que es fa amb la complicitat dels establiments comercials del municipi, és sensibilitzar la ciutadania envers el respecte cap a la diversitat sexual i el rebuig davant qualsevol mena de discriminació per raó d’orientació i/o identitat sexual. Les accions consistiran en què els comerciants pengin el pòster de la campanya en un lloc visible de l’establiment i, al mateix temps, ajudin a difondre el missatge de la campanya entre els clients.

Per la seva banda, l’Ajuntament, el dijous 17 de maig, que és quan es commemora el Dia Internacional contra l’Homofòbia, Bifòbia, Lesbofòbia i Transfòbia, penjarà la bandera de l’Arc Iris al balcó de l’antic ajuntament. Amb la bandera penjada, l’Ajuntament vol mostra la seva implicació institucional i, a la vegada, el seu rebuig envers qualsevol mena de discriminació cap aquest col·lectiu.

A més, el dissabte 19 de maig es realitzarà l’acte principal de la campanya que consistirà en la lectura del Manifest, la inauguració del “Jardí de colors contra l’Homofòbia”, un taller infantil de manualitats i una “shambada” solidària. L’acte principal, que començarà a les 11 del matí, es farà a la Plaça Baldiri Reixach amb el suport de l’Associació de Dones de Santa Cristina d’Aro Ermessenda, Banc del Temps i Esclat. Es facilitarà un obsequi, com també fruita i beguda, per a totes les persones participants.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom. L’any passat, l’acció principal de Santa Cristina contra l’homofòbia va consistir en pintar un pas de vianants amb els colors de la bandera de l’Arc Iris.

cartell homofobia2

Cartell homofobia

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament