caenfrdeitptrues

“Àries de reservat”, amb Elena Martinell i Glòria Garcès, dissabte a Santa Cristina

La soprano Elena Martinell i la pianista Glòria Garcès, amb l’òpera lírico-còmica Àries de reservat, actuen dissabte, a les 20 hores, a Santa Cristina d’Aro, dins de la III edició del cicle de música Primavera a l’Espai, que organitzen conjuntament l’Espai Ridaura i l’Escola Municipal de Música del municipi. Dues hores abans, com a teloners, actuarà una orquestra juvenil, que estarà integrat per alumnes de les escoles de música de Llagostera, Maçanet i Santa Cristina d’Aro. Aquest concert forma part de les actuacions programades dins del desè aniversari de l’Escola Municipal de Música.

L’òpera, sota la direcció del dramaturg Marc Rosich, tracta de la contractació d’una soprano i la seva pianista per a un concert privat molt especial. Els clients, de gustos peculiars, volen rebre un nou any amb música, però sense cap testimoni. Això fa que les dues artistes actuïn amb els ulls embenats. Després de les dotze campanades, però, el guirigall de la festa s’atura de cop. Quan es treuen les benes no queda ningú viu. Ha arribat la fi del món i només han sobreviscut elles.

La III Primavera a l’Espai continuarà el 3 de juny, a les 12 del migdia, amb Cirquet Confetti, amb l’espectacle Pianissimo Circus i, el 16 de juny, a les 20 hores, amb l’actuació de la cantant i compositora Dácil López. López presentant el seu nou treball discogràfic, Mamma Shark, produït per Marc Parrot. Abans del concert de López, hi haurà una audició d’alumnes de cant de l’Escola Municipal de Música. La Primavera a l’Espai es va iniciar el 10 de març amb el músic Guillem Roca presentant el seu nou disc, Connexions, amb l’acompanyament de la Càmping Band. A més, el 7 d’abril es va escenificar l’òpera còmica In Convito, de Domenico Cimarosa, a càrrec d’Òpera Jove.

primaveraespai operaduet3

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament