caenfrdeitptrues

Torna el Casal d’Estiu de Santa Cristina amb novetats

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, sota la direcció tècnica d’ANNCON lleure i oci, organitza un any més el Casal d’Estiu del municipi. La iniciativa de lleure municipal, que es farà al pavelló municipal d’Esports, comptarà amb un espai de trobada per a la mainada més petita, de P3 a P5, com també per al jovent que fa Primària. En aquesta edició, hi haurà tres possibilitats per gaudir del Casal, que començarà el 25 de juny i acabarà el 10 de setembre.

Una possibilitat és el Casal del lleure, que aplegarà una àmplia programació d’activitats, com poden ser sortides a l’entorn, gimcanes o tallers, sota l’eix d’animació anomenat “Willow i la maleta viatgera”. Una altra opció és matins de patinatge, en què es practicarà aquest esport, fent coreografies, expressió corporal o treball individual o de grup. I, finalment, matins multiesportius, en què es practicaran esports diversos, com piscina, esports diversos, gimcanes o esport a la nit.

Pels joves de 1r a 4rt d’ESO hi haurà el casal juvenil durant el mes de juliol. Hi ha tres franges horàries: de 9 a 13 hores, de 9 a 15 hores i de 9 a 17 hores. Aquestes dues últimes amb dinar inclòs. També hi ha la possibilitat de portar els infants al servei de “bon dia” de 8 a 9 hores del matí.

Joventut ha convocat una reunió informativa el proper 25 de maig, a les 20 hores, a la Sala de sessions de l’Ajuntament, per donar a conèixer les activitats d’enguany i les seves condicions. El preu per un infant empadronat al municipi serà de 116 euros al mes, si bé hi ha altres opcions. El període d’inscripció serà els dies 28 i 29 de maig a la Zona Jove, al pavelló. L’horari és de 9,30 i 12,30 i de 17 a 20 hores. Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb la direcció tècnica del Casal d’Estiu trucant al 972 83 57 08 o al 665 63 47 43 (horari d’atenció al públic de 9 a 13h, de dilluns a divendres).

casal1

cartell campusjove

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament