caenfrdeitptrues

Gran èxit de la nova ruta per l’església de Santa Cristina, amb pujada al campanar

Unes 30 persones han participat aquest migdia en la primera visita guiada a l’església de Santa Cristina d’Aro i el seu entorn, amb pujada inclosa al campanar per veure la Vall d’Aro. La visita, que ha durat una hora i és la gran novetat de les rutes programades per aquest any, ha estat molt divertida gràcies al guia, que representava el campaner de l’església. La visita ha tingut el punt de trobada davant la façana principal de l’edifici eclesiàstic. S’han visitat els jardins per, seguidament, entrar a dins, amb aturades davant el retaule, l’altar, el coro, les golfes i, finalment, el campanar. La visita teatralitzada, que ha acabat amb una degustació de moscatell, es tornarà a repetir els dies 22 de juliol i 12 d’agost.

La nova visita teatralitzada complementa les diverses visites guiades, teatralitzades i tallers que han organitzat durant tot l’any les àrees de Cultura i Patrimoni i l’Oficina de Turisme per descobrir el patrimoni cultural i natural del municipi. A part de la ruta novedosa patrimonial La Vall d’Aro des del campanar, no es poden oblidar les dedicades al món megalític, destacant la Cova d’en Daina, o a l’escriptora Mercè Rodoreda, com tampoc les de senderisme per diversos indrets del municipi, des de Solius a Pedralta i de Salenys a l’Ardenya. A més, hi ha dues sortides amb bicicleta tot terreny.

rutaesglesia13

rutaesglesia01rutaesglesia02rutaesglesia03rutaesglesia04rutaesglesia05rutaesglesia06rutaesglesia07rutaesglesia08rutaesglesia09rutaesglesia10rutaesglesia11rutaesglesia12rutaesglesia14

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament