caenfrdeitptrues

S'inaugura la exposició de còmics CRAC!, el 1er concurs de còmic de Santa Cristina d'ro ( 03/09/2012 )

Aquest dissabte 1 de setembre a les 18h s’ha inaugurat l’exposició de còmics del “CRAC”, el primer concurs de còmic de Santa Cristina d’Aro.  

L’exposició consta de diferents elements tots ells vinculats amb el món del còmic. Per una part hi ha les obres presentades al concurs de còmic, per altra part hi ha obres de diferents dibuixants de prestigi com Narcís Franquesa, Narcís Masferrer “Narmas”, Jaume Provensal i Josep Solana Zapater “Joso”. A més a més, s’ha guarnit l’Espai Ridaura, l’equipament que acull l’exposició, amb diferents motius relacionats amb el món del còmic, una tasca que han portat a terme un grup de persones voluntàries. Consta d’un espai fosc on s’hi ha recreat un castell de fades i un cementiri, un altre espai on s’hi projecta “Missió Espacial”, la primera pel·lícula d’animació en català i una sala on s’exposen les diferents obres així com un grup de figures que representen els protagonistes principals dels còmics més tradicionals (Tintín, Teo, Batman, Spiderman, Obelix i Asterix, etc.).

La inauguració ha comptat amb la presència de les autoritats locals, de la coordinadora territorial a Girona de l’Institut Català de les Dones així com un nombrós públic assistent als quals se’ls ha obsequiat amb un còmic.

Durant la inauguració l’Alcalde Josep Llensa i la Regidora Carme Soler han lliurat els premis als guanyadors/es del concurs de còmic Crac. Els primers premis han estat per a Cintia Sabater i Vílchez , Jordi Fabregat i Fuster i Carlos Lorenzo i Sanz en les diferents categories establertes.

L’exposició es podrà visitar de l’1 a l’11 de setembre de 18 a 20 h a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro, situat al carrer Plataneda s/n.

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament