caenfrdeitptrues

Més de 200 persones participen a la caminada Puja al tren de la Igualtat

Més de 200 persones, de totes les edats, han participat aquest matí a la caminada Puja al tren de la Igualtat, que s’ha fet al llarg de la Via Verda, aprofitant el Dia Internacional de les Dones i que es commemora els 125 anys de la posada en funcionament del tren que unia Sant Feliu de Guíxols i Girona. La caminada, organitzada pels tres serveis municipals de la Vall d’Aro que treballen per la igualtat de gènere, els de Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro, tenia el seu punt de trobada, a les 9 del matí, a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro. A partir d’aquí s’ha anat a buscar la via verda, davant l’antiga estació cristinenca, per fer el recorregut fins al port de Sant Feliu de Guíxols, amb parada a l’estació de Castell d’Aro, amb una distància total de 8,5 quilòmetres.

A l’Espai Ridaura s’ha projectat un audiovisual de 5 minuts del tren i la reflexió sobre el paper de la dona en aquella època. A Castell d’Aro, s’ha pogut refer forces amb dolços i fruita. I, al final, al port de Sant Feliu, davant el Tinglado, s’ha regalat una bossa amb diversos presents. A més, cada participant portava un tiquet, que ha estat marcat a les antigues estacions de Santa Cristina i Castell d’Aro i al final del recorregut. La caminada tanca el programa d’actes del Dia Internacional de les Dones, que es va iniciar a Santa Cristina el dijous amb diverses activitats. Ahir divendres, entre d’altres actes, es van entregar els premis del III Concurs de Microrelats de Dones, que organitza el Punt d’Igualtat i la Biblioteca, i que va guanyar Esther Sugranyes. En aquesta edició s’han presentat un total de 17 treballs, la majoria, 15, presentats per dones.

caminada00caminada01caminada02caminada03caminada04caminada05caminada06caminada07caminada08caminada09caminada10caminada11caminada12

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament