caenfrdeitptrues

PRIMAVERA A L'ESPAI 2018

Arribem a la tercera edició de la Primavera a l’Espai, una temporada de música clàssica i moderna que organitzem conjuntament, l’Escola Municipal de Música i l’Espai Ridaura, amb la novetat que us proposem un concert per a públic familiar un diumenge al matí. Sí, el 3 de juny, al migdia, tenim un concert per a pallassa i piano.

Però també celebrem el 10è aniversari de l’Escola Municipal de Música i per això hem convidat escoles de la comarca per compartir audicions i auditori ja que faran de teloners dels concerts de Primavera a l’Espai i us convidem a tots a gaudir d'aquests concerts tan especials, farem intercanvis amb les Escoles de Música de Calonge, Llagostera i Maçanet de la Selva. Podreu gaudir de solos, piano a quatre mans, orquestra de cambra, cant... molta música.

De moment, però, el 10 de març, us proposem Guillem Roma, que presenta "Connexions". La música ens connecta amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb el món i això és el que passa als concerts de Guillem Roma que amb aquest nou disc explora la bellesa d'aquestes connexions. A Santa Cristina presenta aquestes noves cançons plenes de riquesa musical amb influències que viatgen des dels sons mediterranis fins a ritmes llatinoamericans. Un concert especial on l'artista osonenc estarà acompanyat per la seva germana Marta Roma al violoncel i les veus, Guillem Plana a les guitarres i, la violinista Coloma Bertran!

Música fresca, original i optimista per connectar-nos amb la màgia d'aquest món i més enllà!

Mireu la programació i veniu als concerts. Tots junts fem Escola. Junts recolzarem la música i la cultura a Santa Cristina. Si tenim públic podem sempre demanar que la cultura sigui una constant a les nostres vides.

espairidaura.santacristina.cat i escolademusica.santacristina.cat

 TITOL

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament