caenfrdeitptrues

Un centenar de participants al concurs infantil de disfresses de Santa Cristina d’Aro

Un centenar de nens i nenes de Santa Cristina d’Aro, de 0 a 12 anys, van participar ahir dijous al concurs infantil de disfresses del Carnaval de l’Amistat del municipi. D’entre les disfresses, molt variades, cal destacar la de la llar d’infants del municipi, en què els escolars com els pares anaven guarnits de pintors. El concurs de disfresses va servir de cloenda del carnaval infantil, que sempre es fa el Dijous Gras, primer dia del Carnaval.

La festa infantil carnavalesca va començar amb una rua des de la Casa Màgica, al costat de les escoles, fins al pavelló poliesportiu. La rua, amb la carrossa de la Reina del Carnaval, Candy Queen, i els Percunautes del municipi, no va aplegar molts infants, ja que la fred regnant, més quan al migdia va nevar, va fer que molts anessin directament al pavelló. Allà, tot els disfressats, com els pares i parents, van poder gaudir d’una xocolatada en melindros. Seguidament, al llarg d’una hora, van poder ballar i riure amb el cantant Rah-mon Roma. I posteriorment, va haver-hi el concurs de disfresses, en què hi havia 4 categories segons l’edat i amb doble premi, segons gènere. La festa va acabar amb el llançament de caramels per part de la Reina i la seva colla, els Ki els va parir.

Candy Queen, que va ser presentada dissabte passat, va visitar dimecres passat la Gent Gran i demà dissabte visitarà els comerços. I com marca la tradició, diumenge obrirà i tancarà la rua de l’Amistat del municipi, que arriba a la XXXVII edició. Aquest any, la rua de l’Amistat comptarà amb 57 colles provinents de 9 municipis, que desfilaran com a comparsa, en carrosses petites o grosses o en plataformes d’animació.

infantil11

GentGRan1GentGran2infantil01infantil02infantil03infantil04infantil05infantil06infantil07infantil08infantil09infantil10infantil12infantil13infantil14infantil15infantil16infantil17infantil18infantil19infantil20infantil21

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament