caenfrdeitptrues

El ple de Santa Cristina delega la gestió de 4 ordenances a Xaloc

El ple de Santa Cristina d’Aro reunit dimarts ha acordat, per unanimitat, delegar les facultats de gestió i recaptació d’ingressos a favor de la Diputació de Girona. La delegació conferida és integral, de manera que inclou tant la gestió com la recaptació voluntària i l’executiva de les multes i sancions imposades per infraccions de la normativa de trànsit i seguretat viària, com també de les normatives en matèria de sorolls; en matèria de gossos considerats potencialment perillosos i en matèria de protecció d’animals, i en matèria de convivència i seguretat ciutadana. A més, el conveni no descarta la possibilitat de poder ampliar o modificar el contingut de la delegació.

La Diputació de Girona exercirà les funcions delegades per mitjà de Xaloc, que és l’organisme autònom de gestió tributària de l’ens supramunicipal. L’acord de delegació és per un període de 4 anys, encara que, un cop superat aquest període inicial, es pot anar prorrogant anualment si cap de les dues parts ho denuncia.

Abans, la junta de govern cristinenca reunida el 18 de desembre va rescindir el conveni que tenia, des del 2009, amb el Consell Comarcal del Baix Empordà en la gestió de tramitació d’expedients sancionadors en matèria de trànsit i altres expedients sancionadors per infracció de les ordenances municipals, així com la recaptació derivada dels expedients. La rescissió es fa efectiu a partir de l’1 de gener del 2018. “Hem decidit, tot i que em dol, que ho faci Xaloc perquè és més efectiu, més ràpid”, ha recordat l’alcalde, Xavier Sala.

pledesembre2

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament