caenfrdeitptrues

Inaugurat el Parc Infantil de Nadal de Santa Cristina

El Parc Infantil de Nadal (PIN) de Santa Cristina d’Aro s’ha inaugurat aquesta tarda al pavelló d’Espots. El PIN, que restarà obert també demà i divendres a les tardes, ofereix una gran diversitat d’activitats per a totes les edats. Des de llits elàstics a  inflables, passant per tallers de cuina o de fanalets, futbolí humà o la visita de Doraemon.

Durant el dia d’avui, la mainada de Santa Cristina ha pogut gaudir dels tallers creatius amb Espai Milana, que en fa diversos d’acord amb les edats, i el taller de pizza nadalenca, sense oblidar el taller de cartes als Reis i la visita d’en Doraemon i la princesa Frozen. Demà dijous es tornen a repetir els tallers d’Espai Milana, com també tallers de fanalets o d’arbres de xocolata. A més, se celebrarà el III Campionat Mundial de Menjar Polvorons i el II Campionat de Watter Bottle Flip de Nadal.

El tercer i darrer dia, s’ha programat un taller de cupcakes, una xocolatada popular i l’animació infantil amb la fada Iris. A més, a les 17 hores, hi haurà el lliurament dels premis del XXIII Concurs de Pessebres a casa i, dues hores més tard, el pregó de Reis, a càrrec del Patge Reial, que vindrà a rebre les cartes dels infants per fer-les arribar als Reis Mags.

PIN1

PIN2PIN3PIN4PIN5

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament