caenfrdeitptrues

Moltes activitats diverses al Parc Infantil de Nadal de Santa Cristina

Llits elàstics, inflables, tallers de cuina o de fanalets, futbolí humà o la visita de Doraemon són algunes de les moltes activitats que s’han programat enguany en el Parc Infantil de Nadal (PIN) de Santa Cristina d’Aro, que s’inaugura el proper 27 de desembre. El PIN, que es fa al pavelló d’Esports i està organitzat per l’Ajuntament, durarà 3 dies. A part del 27, el parc també restarà obert els dies 28 i 29 de desembre.

L’horari del PIN és sempre a les tardes, entre les 16 i les 20 hores. El primer dia, les primeres activitats programades són tallers creatius amb Espai Milana, que en fa diversos d’acord amb les edats, i el taller de pizza nadalenca. El primer dia, a més, hi haurà el taller de cartes als Reis i la visita d’en Doraemon i la princesa Frozen. El segon dia es tornen a repetir els tallers d’Espai Milana, com també tallers de fanalets o d’arbres de xocolata. A més, se celebrarà el III Campionat Mundial de Menjar Polvorons i el II Campionat de Watter Bottle Flip de Nadal.

El 29 de desembre s’ha programat un taller de cupcakes, una xocolatada popular i l’animació infantil amb la fada Iris. A més, a les 17 hores, hi haurà el lliurament dels premis del XXIII Concurs de Pessebres a casa i, dues hores més tard, el pregó de Reis, a càrrec del Patge Reial, que vindrà a rebre les cartes dels infants per fer-les arribar als Reis Mags.

Reis i Cagatió gegant

Els Tres Reis -Melcior, Gaspar i Baltasar- arribaran, com marca la tradició, el 5 de gener. Santa Cristina d’Aro els rebrà, com cada any, amb una gran Rua que s’iniciarà, a les 18,30 hores, al carrer Salvador Dalí, continuarà pel carrer Joan Casas i Arxer, on s’aturarà al naixement que s’instal·larà davant la Casa Màgica per adorar al nou nat, seguirà pels carrers Pere Gironès i Teulera, per acabar a la plaça Mossèn Baldiri Reixac, on Ses Majestats rebran els infants.

D’altra banda, el 24 de desembre, els infants de Santa Cristina d’Aro tenen una primera cita amb el tradicional tió de Nadal que no fallarà a la seva cita anual. Aquest any, el cagatió, que será gegant, es trobarà a la plaça Mossèn Baldiri Reixac, a partir de les 12,30 hores.

PIN

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament