caenfrdeitptrues

Dues corals cantaran al concert de Nadal de Santa Cristina

Les corals Sol-Ixent de Fornells de la Selva i Santa Cecília de Santa Cristina d’Aro participen en el concert de Nadal de Santa Cristina d’Aro que es fa demà dissabte, a les 20,15 hores, a l’església parroquial del municipi. Cada formació coral interpretarà diverses peces i al final, com a cant comú, cantaran Allà en un pessebre, de James E. Spilman, i Santa Nit, de Franz Gruber. El concert de Nadal està organitzat per la coral local, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i la Parròquia de Santa Cristina d’Aro.

La coral Sol-Ixent, dirigida per Alba Juandó i amb l’acompanyament del pianista Xevi Vallés, interpretaran un total de nou peces: Quan somrius, de diferents artistes; Angel’s Carol, Christmas Lulllaby, Candlelight Carols i The lord bless you and keep you, de John Rutter; Fum, fum, fum, d’Alice Parker i Robert Shaw; Jingle Bells Rock, de Douglas E. Wagner, i els anònims Les bèsties al naixement i Hallelujah, salvation and glory.

Per la seva bada, la coral local, sota la batuta de Francesc Mora, cantaran set obres: Ha nascut el Déu infant (França), No-Ni-Nó (Mallorca), Dorm Jesús, en pau (Bèlgica) i Aclarida Nit de Nadal (Sicília), de Manel Oltra, Cantique de Nöel-Ó Noite Santa, d’Adolphe Adam, Wiegenlied-Canço de bressol, de Johannes Brahms, i Villancico aragonés, de Domingo Agudo.

coralcecilia4

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament