caenfrdeitptrues

Quatre empreses aspiren a redactar la revisió del POUM de Santa Cristina d’Aro

Quatre empreses, dues de Girona i dues de Barcelona, s’han presentat al concurs obert per a la redacció de la revisió del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Santa Cristina d’Aro. Les empreses gironines que s’han presentat són Font-Viñolas Arquitecte SLP i Projectes Arquitectura i Urbanisme Canosa-Diez SLP. Mentre les barcelonines són Amador Ferrer i Tourism Business Builders SL. La revisió del planejament, que és un dels objectius del programa de mandat de les tres forces de l’equip de govern, format per ERC, Guanyarem i Independents, vol donar sortida especialment a les zones industrial o d’activitat econòmica. “Hi ha escassetat de sòl industrial i comercial a Santa Cristina i al seu entorn”, ha recordat l’alcalde, el republicà Xavier Sala.

El concurs de revisió del planejament cristinenc té un pressupost de licitació de 326.700 euros i el termini d’execució és de 3 anys. Demà dimecres hi haurà la Comissió d’Experts, presidida pel cap del Servei Territorial d’Urbanisme de Girona, Jordi Domènech, per valorar cada una de les quatre propostes presentades. Els altres integrants de la Comissió, que es reuniran a partir de les 10 del matí, són Josep Maria de Solà-Morales, arquitecte del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, secció Girona; Marta Grassiot, arquitecte responsable de la comarca del Baix Empordà; Josep Pinto, geògraf de la Universitat de Girona, i Joaquim Brugué, expert en participació ciutadana de la Universitat de Girona.

La comissió té l’objectiu de procedir a l’anàlisi i valoració dels criteris sotmesos a un judici de valors amb l’obertura del sobre 2. Els criteris de valoració del concurs de serveis són: memòria explicativa (màxim 40 punts), oferta econòmica (màxim 20 punts), metodologia (màxim 15 punts), proposta tècnica de participació ciutadana (màxim 15 punts), millors experiències (5 punts) i proposta assessorament urbanística i difusió dels treballs (màxim 5 punts).

sca1

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament