caenfrdeitptrues

70 gossos participen al concurs de FestiGuau

festiguau01

festiguau17 FanyUn total de 70 gossos, de races i edats ben diverses, han participat avui al concurs de Festiguau de Santa Cristina d’Aro, que arribava a la IX edició. El gran guanyador del concurs ha estat la gossa llebrer espanyol (galgo) de 3 anys Leia, que és cega de ben petita per un cop intencionat al cap, segurament amb intenció de matar-la, que s’ha emportat el premi destinat inicialment al millor pentinat.

Però també s’han donat premis, alguns repartits, al més gran de tamany (el gran danès Quiró), al més petit de tamany (els chihuahues Mic i Bat), al més obedient (el gos labrador Gina), al més jove (Kenzo, d’un mes i mig), al més veterà (Fany, de 15 anys), al millor sense raça (Lula i Ruy) i al més orellut (Atagi). Festiguau, que s’ha fet per primera vegada a l’esplanada del costat de l’Espai Ridaura, ha comptat amb l’ajuda de diverses empreses, associacions i protectores que es dediquen a la cura i defensa dels animals.

El concurs ha tancat el programa d’actes de Festiguau, que ha començat a primera hora del matí amb l’actuació de la Unitat Canina de la Policia Local de Caldes de Malavella i, seguidament, amb una demostració de gossos de recerca i rescat a càrrec de l’Associació Canina de Treball Humanitari (ACATH). A més també hi ha hagut xerrada informativa sobre la rehabilitació terapèutica, esportiva i aplicacions d'acupuntura en animals a càrrec de REIVET, una exhibició de teràpia i assistència amb gossos a persones amb mobilitat reduïda i una demostració de treball amb el mètode Telling Touch.festiguau18 Leia

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (festiguau06.jpg)festiguau06.jpg582 kB

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament